top of page

VAKKUNDIGE KWALITEITSOPLOSSINGEN OP MAAT VOOR RENOVATIE, HERSTELLINGEN EN DRONE INSPECTIES

DUURZAAM VAKWERK VOOR DAKEN, GEVELS, ZWEMBADEN, TERRASSEN EN PERGOLA’S

Dakwerken Wijnants uit Sint-Job-in-'t-Goor (Brecht, Antwerpen) is een veelzijdig aannemersbedrijf met dertig professionele dienstjaren op de teller. In die tijd heb ik een heleboel grote en kleine projecten, opdrachten en karweien afgewerkt voor zowel renovatie als voor herstellingen. Dankzij persoonlijke service en gebruik van kwaliteitsmateriaal en producten van topmerken heb ik heel veel klanten tevreden kunnen stellen in Groot-Antwerpen en omgeving.

Ik bied dan ook verschillende diensten aan:

Zwembad

UW DAKDEKKER VOOR EERLIJK VAKMANSCHAP

Bij mij kunt u zeker zijn van degelijk uitgevoerde dakwerken van a tot z. Ik verzorg namelijk alle timmer- en renovatiewerken, bekleed en herstel dakgoten, plaats roofing, dakpannen, leien en singels, dakisolatie plus Veluxramen en lichtkoepels. U kunt ook een beroep op me doen voor inspectie van uw dak met een drone, bv. bij stormschade. Ik lever u het beeldmateriaal voor een juiste afhandeling door uw verzekeringsmaatschappij.

KWALITEITSWERK VERZEKERD, AL 30 JAAR LANG

Als u zeker wilt zijn van een kwaliteitsuitvoering van uw gevelbekleding, bijvoorbeeld met sidings, ook dan kunt u Dakwerken Wijnants inschakelen. Verder sta ik klaar voor de aanleg van zwembaden of de plaatsing van terrassen en pergola's.

CONTACTEER ONS

Meer weten over de activiteiten van Dakwerken Wijnants? Neem dan contact op en vraag meteen een offerte aan!

ONZE REALISATIES

bottom of page